Jong ZJO Goes

Start van Jong ZJO Goes uitgesteld

Het Jong ZJO Goes zou 11 januari 2021 van start gaan. Door de huidige maatregelen tegen het coronavirus, moeten we de start helaas uitstellen. Vul je naam en mailadres hieronder in, dan mailen we je zodra we weten wanneer we van start gaan!

Ontvang een mail met de startdatum van het Jong ZJO Goes

Het Jong ZJO in Goes

Ben jij al een beetje thuis op je muziekinstrument en ben je tussen 6 en 12 jaar? Lijkt het je leuk om samen met anderen  in een orkest te spelen? Dan is Jong ZJO misschien iets voor jou! Je leert hier samenspelen, luisteren naar jezelf en de anderen in het orkest en hoort hoe het klinkt als al die instrumenten samenkomen. Behalve leerzaam is het vooral heel erg leuk om iedere week samen muziek te maken!

Een of twee keer per jaar zal het orkest de gelegenheid krijgen zich te presenteren aan publiek.
Een aantal jaren in dit leerorkest leidt uiteindelijk tot een grote mate van samenspel vaardigheden en inzicht in het eigen talent. Veel kinderen spelen daarna in het Zeeuws Jeugdorkest.

Repetitiedag

Maandag

Tijd

16:00 – 17:00

Locatie

‘De Wingerd’, Hilleweg 3 te Goes

We repeteren op de maandagmiddagen in Goes onder leiding van Carlo Nabbe. Het plezier hebben in samen muziek maken staat voor hem voorop!

Je mag eerst een keertje komen proberen of je het leuk vindt. Je krijgt dan een aanmeldingsformulier mee dat je ouders moeten invullen als je besluit dat je lid wilt worden van het orkest. De kosten zijn 165 euro per schooljaar.

Nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar Suzanne van Gilst: info@zjo.nl.

Repetitie locatie

Beluister het Jong ZJO

 

Bekijk de recente video van het Jong ZJO tijdens een concert.